Landgoed Old Putten

Elburg Gelderland

  • stempel-natuurkampeerterrein
   Natuurkampeerterrein
  • stempel-landgoed
   Landgoed
  Landgoed Old Putten

  Knusse, ruime hutten met massiefhouten meubilair. Veel ruimte en privacy rondom hut. Bosrand in rug, vrij uitzicht. Buitenkacheltjes, koelkast, vuurschalen, keukenset & spelletjes, wandelingen met gids, zomeractiviteiten, verse broodjes, Fietsverhuur. Lunchpauze gesloten. Receptie open: 14.00-17.00 uur. Uitchecken voor 11.00 uur. Borg: € 50.


  Open van 15/04 t/m 15/09
  Hoogseizoen 12/05-25/0510/07-27/08

  2 Trekkershutten
  5 hectare

  Trekkershutten

  Comforthut

  4 | Hoogseizoen € 67,- | Laagseizoen € 67,-
  • douche
  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • stromend water
  • kooktoestel

  Douche: € 0,50 Toeristenbelasting: € 1,50 Milieubijdrage € 0,75 Relax-vertrek: Verlenging verblijf op zondag in overleg mogelijk, indien hut vrij is. Kosten relax-vertrek met verlenging van 11.00 tot 16.00 uur: € 28,50.

   Vanaf € 67,-
  Contactaanvraag

  Standaardhut 1

  4 | Hoogseizoen € 47,- | Laagseizoen € 47,-
  • ingerichte keuken
  • kooktoestel

  Toeristenbelasting: € 1,50 Milieubijdrage € 0,75 Relax-vertrek in laagseizoen: verlenging verblijf op zondag in laagseizoen in overleg mogelijk, indien hut vrij is. Kosten verlenging van 11.00 tot 16.00 uur: € 20,00. Prijswijzigingen voorbehouden.

   Vanaf € 47,-
  Contactaanvraag

  Locatie

  Omgeving

  Schilderachtig gelegen op landgoed (17 ha) op Veluwe bij Veluwemeer. Sinds 1878 familiebezit. Engelse landschapsstijl, oude laantjes, beek en gracht. Ligging aan wandel- en fietsroutes naar landgoederen en A Vogeltuinen. Historisch vestingstadje Elburg op 500 m. Supermarkt op 400 m. Veluwemeer op 2 km (zwemmen en kanoën). Boerderijwinkel en verse groenteverkoop vlakbij.

  Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

  Fietsers-welkom

  Het terrein

  Service voor gasten in hut en op kampeerterrein:

  Er zijn mogelijkheden voor het gebruik van allerlei voorzieningen, zoals koelkast, keukenset, boekenkast, slechtweeraccommodatie, kampvuurplaats, houtkacheltjes, etc. Vraag bij de receptie even naar de mogelijkheden. Op zondag kunt u uw verblijf verlengen. Normaal gesproken moet men de hut altijd uiterlijk 11.00 uur op de vertrekdag verlaten. In overleg (indien beschikbaar) is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding de hut op zondag nog wat langer te gebruiken (tot uiterlijk 16.00 uur). Informeer even bij de receptie naar de mogelijkheden.

  Fietsen en wandelen
  Fietsen en wandelen zijn erg geliefd bij de kampeerders van Old Putten. In de directe omgeving van Old Putten zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. De landgoederen Schouwenburg, Zwaluwenburg, Morren en Klarenbeek liggen vlakbij. Dat zijn bosrijke gebieden. Een bezoek aan de zandverstuiving, op ongeveer 6 kilometer afstand, is zeer de moeite waard. Dit oeroude glooiende gebied met wit zand en dennenbomen doet denken aan de ijstijd. De heide- en bosgebieden tussen ´t Harde en Epe zijn ook een aanrader.

  Klik hier voor diverse wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten.

  Cultuurhistorie
  De oude Hanzestad Elburg (op 500 meter loopafstand) is in de loop der eeuwen nagenoeg in oorspronkelijke staat bewaard gebleven en er is dan ook een keur aan monumenten en bezienswaardigheden te genieten. Er is een toren die je kunt beklimmen, een oude touwbaan, vispoort, klooster, joods museum, etc. Het VVV organiseert regelmatig rondleidingen met gidsen. Op ongeveer 20 kilometer afstand ligt de Hanzestad Zwolle. Wil je het water op, dan is een tochtje met een Elburger botter op het Veluwemeer aan te raden. Hier kan men ook zwemmen en surfen.

  Centrum Elburg
  In het centrum van Elburg vind je tal van goed voorziene winkels. Dichterbij is zelfs een grote supermarkt. Er is een koopavond op vrijdag en een gezellige markt op dinsdagochtend. Tijdens het hoogseizoen is er braderie op woensdag en dikwijls worden allerlei andere evenementen georganiseerd. Elburg beschikt over meerdere restaurants, gezellige terrasjes, snackbars, etc. De VVV van Elburg brengt je graag op de hoogte.

  Paardenliefhebbers
  Voor de paardenliefhebbers is er manege Belvédère in Nunspeet. Naast paardrijlessen zijn er ook buitenritten.

  Planten en kruiden
  Liefhebbers van planten, kruiden en alternatieve geneeswijzen kunnen hun hart ophalen in de (gratis te bezoeken) tuinen van Dr. Vogel op het nabijgelegen landgoed Zwaluwenburg.

  Natuurkampeerkaart
  Dit terrein is een Natuurkampeerterrein. Om hier te overnachten heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Kijk voor meer informatie hierover op www.natuurkampeerterreinen.nl.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • LAW 8
  • LF 9
  • KN 2

  Duurzaam beheer

  Zonnecellen - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein - Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut

  Route beschrijving

  A28 afsl 16 ’t Harde/N309 richting Elburg. Recht tegenover afslag Elburg-Vesting aan rotonde ingang landgoed. Vanaf A50 afslag Epe. N309 richting Elburg. Fietsend uit Elburg: Jufferenstraat, dan Zwolscheweg, aan einde rotonde over naar landgoed.

  Zuiderzeestraatweg Oost 65
  8081 LB Elburg
  Gelderland
  GPS 5.84222 52.44061
  Contactaanvraag
  +31525681938
  info@oldputten.nl
  http://www.oldputten.nl
  Fiets
  a