MarinaPark Bad Nederrijn

Maurik Gelderland

  • stempel-jachthaven
   Jachthaven
  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  MarinaPark Bad Nederrijn

  MarinaPark Bad Nederrijn ligt in Maurik, in het hart van de Betuwe.
  Door de ligging van onze camping ben je verzekerd van rust in een mooie omgeving.

  De camping heeft 2 trekkershutten.
  Ideaal voor fietsers en backpackers en/of wandelaars.

  Vanaf de camping kun je genieten van het water en de natuur. Met een boot(je) het water op, een heerlijke wandeling of een fietstochtje maken over de kronkelende dijken ligt in het verschiet.

  Je bent van harte welkom!


  Open van 01/04 t/m 31/10
  Hoogseizoen 01/07-15/08

  2 Trekkershutten
  5 hectare

  Trekkershutten

  Trekkershut

  4 | Hoogseizoen € 49.50 | Laagseizoen € 49.50
  • verwarming
  • kooktoestel
  Toeristenbelasting: € 1,28 p.p.p.n.
  Schoonmaak: € 20,00
   Vanaf € 49.50

  Locatie

  Omgeving

  MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen in de Betuwe (Rivierengebied). Steden zoals Tiel, Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Culemborg liggen op fietsafstand. De streek kenmerkt zich door de vele boomgaarden met fruit (appels, peren, kersen etc.). In het voorjaar kun je genieten van de rijke bloesem aan de bomen. Op de kronkelende dijken is het heerlijk fietsen en genieten van de mooie omgeving.

  Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

  Fietsers-welkom
  Blauwevlag

  Het terrein

  Het terrein van de MarinaPark Bad Nederrijn is direct gelegen aan het water en er zijn diverse watersportmogelijkheden mogelijk zoals vissen, zeilen, surfen en waterskiën. Goed sanitair, wifi, horeca met terras en een leuke speeltuin voor de kinderen zijn aanwezig.

  Op de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes aanwezig. Ook kun je gebruik maken van de ANWB knooppuntenroutes voor het maken van diverse leuke fietstochten. Het Maarten van Rossumpad loopt langs de camping.

  MarinaPark Bad Nederrijn is een geschikte uitvalbasis voor een bezoek aan diverse leuke steden en dorpjes in de directe omgeving. Aan de overkant van de rivier bevindt zich de Utrechtse Heuvelrug. Je bent hier via het pontje met de fiets binnen 20 minuten. Breng ook eens een bezoek aan Kasteel Amerongen of het Heemkundig Museum. Bezoek de markt in Tiel of geniet van het uitzicht over de Waal.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • KN 73

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Groene energie - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

  Route beschrijving

  Met de auto kun je ons bereiken via de A15 afslag Tiel, of de A2 afslag Culemborg. Voor wandelaars en fietsers zijn er vanuit alle windstreken goede verbindingen naar Maurik.

  Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving.

  Rijnbandijk 36
  4021 GH Maurik
  Gelderland
  GPS 5.40481 51.96287
  +31 (0)344-692892
  lobbybadnederrijn@marinaparken.nl
  https://www.marinaparken.nl/
  Fiets
  a